Kepez Belediyesi Evlilik Okulu açacak

Kepez Belediyesi Evlilik Okulu açacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, evlilik yaşamında karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik Evlilik Okulu açacak.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumsal problemlerin çözümüne yardımcı olmak amacıyla örnek bir eğitim ve rehberlik projesini daha başlattıkları belirtildi.
     Anne ve Baba Okulu projesiyle öğrenci veli arasında yaşanan problemlerin giderilmesine yardımcı olan Kepez Belediyesinin mutlu bir yuva, güzel bir gelecek için Evlilik Okulu projesini başlattığı bildirilen açıklamada, proje ile evli olan ve evlenecek çiftlerin evlilik yaşamlarında karşılaşabilecekleri sorunlar ve sorunların nasıl aşılabileceği konusunda bilgilendirileceği ifade edildi.
     Evlilikteki iletişim problemlerinin azaltılması, nitelikli evliliklerin kurulması, milletine ve ülkesine faydalı sağlıklı bireylerin yetiştirilmesini amaçlayan evlilik okuluna başvuruların alınmaya başlandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Okula katılmak isteyenler, 310 58 58/138-139 nolu telefondan bilgi alabilirler. Evli olan ve evlenecek çiftlerin başvurabileceği okulda 11.00-13.30 saatleri arasında cumartesi ve pazar günleri dört hafta sürecek olan rehberlik eğitimi verilecek. Psikolojik danışman Samet Önderin seminer vereceği okulda eğitim 29 Eylülde başlayacak. Seminerler Kepez Belediyesi Nikah Salonunda olacak. Eğitim sürecini tamamlayan çiftlere Kepez Belediyesi ve Mentalya Aile Danışmanlık Merkezi onaylı evlilik okulu sertifikası verilecek.
     Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, evli ve evlenecek çiftleri okula katılmaya davet etti.
     Evlilik okulunda ailenin milli, manevi, toplumsal açıdan öneminin anlatılacağını vurgulayan Tütüncü, böylece evlilikte yaşanabilecek problemlerin çözümüne yardımcı olabilmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediyesi Evlilik Okulu açacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER