Kepezde lise öğrencilerine seminer verilecek

Kepezde lise öğrencilerine seminer verilecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, Antalya merkez ilçelerdeki liselerde okuyan öğrencilere yönelik sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu seminer düzenliyor.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün eğitimdeki başarının artmasına yardımcı olmak amacıyla 2010da başlattığı eğitim seminerinin yeni döneminin perşembe günü başlayacağı belirtildi.
     Antalya merkez ilçelerdeki tüm liseleri kapsayan seminerin ilk konuklarının Aksu Anadolu Lisesi, Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Adem Tolunay Anadolu Lisesi ve Antalya Anadolu Lisesi olacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezindeki 512 kişilik ana salonda sunulacak olan ücretsiz eğitim seminerinde, 40 bine yakın öğrencinin sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konusunda bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Eğitim Danışmanı Osman Günalın görsel materyaller eşliğinde tiyatral ve eğlenceli bir dille anlatacağı ve 105 dakika sürecek olan seminer her sınıf için ayrı olarak gerçekleştirilecek. Seminere katılacak olan öğrenciler, Kepez Belediyesinin otobüsleriyle okullarından alınarak Erdem Bayazıt Kültür Merkezine getirilecek, seminer bittikten sonra yine otobüslerle okullarına bırakılacak. 83 seminerin verileceği proje Mayıs 2013te sona erecek.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde lise öğrencilerine seminer verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER