Kayserispor Başkanı Recep Mamur:

Kayserispor Başkanı Recep Mamur: -Taraftarımız bize destek verdiği sürece takımımız ve biz istediğimiz her hedefe varırız


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, taraftarın desteğinin sürmesi halinde takımın istediği hedefe ulaşabileceğini söyledi.
     Mamur yaptığı açıklamada, dün oynanan Kayserispor-Orduspor maçında tribünleri dolduran yaklaşık 25 bin taraftara, takımlarını destekledikleri için teşekkür etti.
     Taraftar desteğini yanlarında gördükleri sürece kulübün daha iyi noktalara geleceğini belirten Mamur, şunları kaydetti:
     Orduspor ile oynadığımız müsabaka boyunca gerek görsel şovları, gerekse 90 dakika boyunca etkili tezahüratları ile takımımızın iyi oyununda yüzde 100 etkili olan taraftarımıza teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki, tutkuyla takımına katkı sağlayan taraftara galibiyet hediye edelim. Taraftarımız bize destek verdiği sürece takımımız ve biz istediğimiz her hedefe varırız. Bundan sonra da takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için yoğun şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.
     Ligin 21. haftasında dün Kayserispor ile Orduspor arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçta Kayserisporlu taraftarlar, yaklaşık 33 bin koltuk kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadını büyük oranda doldurmuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserispor Başkanı Recep Mamur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER