Kardemir Karabüksporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçti

Kardemir Karabüksporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçti


KARABÜK (A.A) - Yeni sezon hazırlıklarına hafta sonu başlayacak olan Kardemir Karabüksporlu futbolcular, sağlık kontrolünden geçirildi.
     Özel bir hastanede gerçekleştirilen sağlık kontrolüne, kırmızı-mavili futbolcuların tamamı katıldı. Sağlık kontrolü kapsamında oyuncular, solunum, kardiyoloji, göz, iç hastalıkları, radyoloji, genel cerrahi ve ortopedi muayenelerinden geçirildi.
     Kardemir Karabüksporun defans oyuncusu Mabiala, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon iyi bir performans sergileyeceklerini söyledi.
     Geçen sezon ligin ikinci yarısındaki performanslarının daha iyisine ulaşmak zorunda olduklarını ifade eden Mabiala, Çok daha iyi bir sezon geçirmek ve puan cetvelinde üst sıralara ulaşmak istiyoruz dedi.
     Bu arada, Kardemir Karabüksporun transferini düşündüğü, Samsunspor ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Selim Teber de sağlık kontrollerinden geçirildi. Teberin transferine Geredede yapılacak kamptaki performansına göre teknik direktör Michael Skibbenin karar vereceği belirtildi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporlu futbolcular sağlık kontrolünden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER