Kadınlar 1. Futbol Ligi

Kadınlar 1. Futbol Ligi -Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Taylancı: İzmitli futbolcu, Derya Serine bir boksörün yapabileceği şekilde ardı ardına 7-8 yumruk attı


ADANA (A.A) - Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı, klasman grubunda İzmit Belediyespor ile yaptıkları karşılaşmada saldırıya uğradıklarını, ancak, suçlu gibi gösterildiklerini iddia etti.
     Taylancı, Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde kulüp yöneticileri ve futbolcularla düzenlediği basın toplantısında, İzmit Belediyespor karşısında aldıkları 4-2lik mağlubiyeti kabullendiklerini ve bunun üstünü kapatma düşüncesinde olmadıklarını belirtti.
     İzmitte maçtan önce gerginliğin başladığını belirten Taylancı, Maçtan önce kulübede bayan yöneticiler haricinde kimsenin oturamayacağını söylediler. Hakeme konuyu anlattım. Hakem federasyon yetkilileriyle görüştü. Bunun yanlış olduğunu öğrenince, antrenörümüz ve diğer erkek arkadaşlar sahaya, kulübeye gitti dedi.
     Kendilerinin maç içinde hareketlenmeye başladığı anda defans oyuncuları Derya Serine saldırının gerçekleştiğini savunan Taylancı, şunları söyledi:
     Oyuncumuz Derya Serin, topu alıp oyuna soktuktan sonra İzmitli sporcu yumruk attı. İzmitli futbolcu, Derya Serine bir boksörün yapabileceği şekilde ardı ardına 7-8 yumruk attı. Derya kafa travması geçirerek, hastaneye kaldırıldı. Bir bayanın aynı anda bu kadar hızlı yumruk atabilmesine şaşırdım. O ana kadar hiçbir gerginliğimiz yoktu. Göğsüne tekme alan Emine Demirin, dili boğazına kaçmıştı. Ambulansta hayata döndürüldü. Takım iyi oynamaya başladığı anda böyle bir olay yaşanınca, takım kaptanımız olayı ayırmaya giderken, arkasından saldırdılar. Takım kaptanımız da onlara karşılık vermek zorunda kaldı. Yapmasa daha iyi olurdu. Herkes sporcularımızın yerine kendisini koysun. Hakemin o pozisyonda geç kalmasından dolayı olaylar bu hale geldi. Sporcu ailelerden, yöneticilerden, belediye görevlilerinden sahaya atlayanlar oldu. Sadece 2 tane polis vardı.
     Taylancı, rakip takım antrenörü ve belediye yöneticilerinin de olayların büyümesinde etkili olduklarını ileri sürdü.
     Kulüp basın sözcüsü Ayfun Kaplan da olaylar sırasında oyunculardan Emine Demirin darbe alarak yere yığıldığını anlatıp, Ambulansa götürdüklerinde dili boğazına kaçmıştı. Sağlık görevlileri hayata döndürdü dedi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar / Anıl Bağrık / Ali Güreli
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kadınlar 1. Futbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER