Kadın girişimciler e

Kadın girişimciler e-ticaret yapacak -KAGİK İcra Kurulu Başkanı Yılmaz: -Proje ile kadınlarımız hem sanal hem de gerçek pazarda daha çok müşteri ile buluşacak, ürünlerini daha çok alıcıya ulaştırabilecek


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Kadın Girişimciler Kurulu, kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların ev ekonomisine daha çok katkı sağlamaları için e-ticaret kampanyası başlattı.
     MUTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz, girişimci kadınların Muğlada çok önemli çalışmalara imza attığını söyledi.
     Yılmaz, el becerisine sahip kadınların ürettikleri ürünleri daha hızlı şekilde ve daha geniş müşteri kitlesine ulaştırmaları için e-ticaret projesini başlattıklarını kaydetti.
     Proje ile tüm kadınların kendilerine ulaşarak butikbebe.comda ürettikleri bebek ürünlerini satışa sunabileceklerini anlatan Yılmaz, Amacımız kadınların ticaret yapmalarını sağlayarak çok sayıda girişimci kadına ulaşmak. Proje ile kadınlarımız hem sanal hem de gerçek pazarda daha çok müşteri ile buluşacak, ürünlerini daha çok alıcıya ulaştırabilecek dedi.
     Yılmaz, kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin böylece Türkiyenin dört bir yanına ulaşabileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kadın girişimciler e Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER