İskenderun Demirçelikspor topbaşı yapacak

İskenderun Demirçelikspor topbaşı yapacak -Teknik direktör Bulgurlu: Bu sezon genç ve dinamik bir takımla mücadele edeceğiz


HATAY (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, yeni sezonda genç ve dinamik bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.
     Haluk Bulgurlu, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımı toplamaya başlayacaklarını kaydetti.
     İskenderun Demirçeliksporun altyapıya her zaman büyük önem veren bir kulüp olduğunu ifade eden Bulgurlu, altyapıdan yetişmiş sporculara da ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Bulgurlu, geçen sezon altyapıda yetişen 8 futbolcunun, profesyonel takımda forma giyme şansı bulduğunu ifade etti.
     Bulgurlu, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 21 Temmuz Cumartesi günü Ankara Kızılcahamamda kampa gireceklerini belirterek, Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Hedefimiz sahada kendini kabul ettiren, savaşan bir takım oluşturmak. Bu manada genç futbolcularımıza büyük önem veriyoruz. Altyapısı sağlam olan takımlar başarıya daha çabuk ulaşabiliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Abdulgafur Kılıç / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber İskenderun Demirçelikspor topbaşı yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER