İskenderunda emniyet personeline kurs

İskenderunda emniyet personeline kurs


HATAY (A.A) - İskenderunda emniyet personeline "Terörizme karşı önemli tesisleri koruma" kursu verildi.
     İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalıştıklarını kaydetti.
     Kursun 2012- 2013 yılı içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü organizasyonunda Dörtyol, Erzin ve Belen ilçelerinde görevli amir ve memurların bulunduğu 146 personele verildiğini ifade eden Başar, "Polislik mesleğinde can güvenliği ve kendi kendini savunma son derece önemlidir. Özellikle anlık olaylarda bunun önemine varılabilir. Mesleğimiz gereği bir takım zorlu hadiselerle karşı karşıya gelebiliriz. İşte bunun için kendimizi savunma anlamında aldığınız bu eğitimler çok önemlidir. Görevinizi yaparken, istenmeyen üzücü durumlarla karşı karşıya gelebiliriz. Hayatınız bir anda film şeridi gibi gözünüzün önünden geçer. Ancak savunma anlamında aldığınız bir eğitim o an sizin hayatınız kurtarabilir" diye konuştu.
     Başar, eğitici kurslara katılan personelini kutlayıp, başarılarının devamını dilerken, tek tek sertifikalarını takdim etti.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber İskenderunda emniyet personeline kurs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER