İncesuda konferans ve tiyatro salonu hizmete

İncesuda konferans ve tiyatro salonu hizmete açıldı


KAYSERİ (A.A) - İncesuda belediye tarafından yaptırılan konferans ve tiyatro salonları törenle hizmete açıldı.
     Karayol İş Merkezindeki konferans ve tiyatro salonunun açılışına İncesu Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
     Belediye Başkanı Zekeriya Karayol açılışta yaptığı konuşmada, daha önce maddi imkansızlık nedeniyle yapamadıkları salonları hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
     Karayol, Uzak mahallelerimizdeki tiyatro ve sinema ile hiç tanışmayan öğrenci ve vatandaşlarımızı toplu taşım araçları ile getirerek, milli sinema ve tiyatro oyunlarımızı izlettirmek, kültürümüzle tanıştırmak istiyoruz diye konuştu.
     İncesu Kaymakamı Ercan Öter de, açılan salonlarla ilçenin çok önemli bir ihtiyacının giderildiğini vurgulayarak, İncesunun, kültürel ve sosyal faaliyetler için bu salona ihtiyacı vardı. Çok amaçlı düşünülüp yapılan bu salonda emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.
     Konuşmaların ardından açılışı yapılan tiyatro salonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi, Komşu Köyün Delisi adlı oyunu sahneledi.
     Törenin ardından İncesu Belediyesi tarafından katılımcılara aşure ikram edildi.
    
     Muhabir: Ufuk Kocaeren / Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber İncesuda konferans ve tiyatro salonu hizmete Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER