Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçaklamıştı

Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçaklamıştı -Çorumda barışmaya ikna edemediği eski eşini sokakta darbettikten sonra bıçakla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı


ÇORUM (A.A) - Çorumda barışmaya ikna edemediği eski eşini sokakta darbettikten sonra bıçakla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.
     Çorum Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık 3 ay önce Karakeçili Mahallesindeki kültür sitesi arkasında sokak ortasında tartıştığı eski eşi Aynur Aydemiri darbettikten sonra bıçakla çeşitli yerlerinden yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Kadir Aydemirin yargılanmasına başlandı.
     Hakkında 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanık Kadir Aydemir ile eski eşi Aynur Aydemir, duruşmada hazır bulundu.
     Tutuklu sanık savunmasında, eşi Aynur Aydemir ile askere gitmeden önce ayrıldıklarını ancak geçen süre zarfında kendisini bir türlü aklından çıkaramadığını anlatarak, Askerden firar ederek Çoruma geldim ve kendisini arayarak buluşmak istedim. Sokakta bir süre konuşup onunla yeniden evlenmek istediğimi söyledim ancak kabul etmedi. Bir anda kendimi kaybettim. Amacım onu öldürmek değildi. Pişmanım dedi.
     Ayrıldığı eşinin sürekli kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Aynur Aydemir ise şikayetçi olduğunu ve eski eşinin cezalandırılmasını istediğini kaydetti.
     İfadelerin alınmasının ardından duruşma, eksiklerin giderilmesi için ertelendi.
     Yaklaşık 3 ay önce Karakeçili Mahallesindeki kültür sitesi arkasında, barışmaya ikna edemediği eski eşi Aynur Aydemiri darbettikten sonra bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayarak kaçan Kadir Aydemir, olaydan kısa süre sonra yakalanmış, asker firarisi olduğu öne sürülen zanlı, Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edilmişti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçaklamıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER