İlim Yayma Cemiyeti Sosyal Medya ve

İlim Yayma Cemiyeti Sosyal Medya ve Gençlik programı düzenledi


KASTAMONU (A.A) - İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Genç Yüreklerin Fethi projesi kapsamında Sosyal Medya ve Gençlik programı düzenledi.
     Halk Eğitim Merkezinde yapılan programa, AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, Anadolu Ajansı(AA) Bölge Müdürü Ebubekir Gülüm, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Yaman, Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Uslu, Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kösenin moderatörlük yaptığı programda, Salamworld Türkiye Direktörü Yavuz Selim Kurt, Bab-ı Alem Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Yazıcı ve İnternethaber.com Sosyal Medya Sorumlusu Kübra Kocaoğlu konuştu.
     Salamworld Türkiye Direktörü Yavuz Selim Kurt, Salamworldun 15 dilde faaliyete geçeceğini belirterek, İslami IT projesi Salamworldde online fetva, online İslam Wikipediası ve online helal şehir rehberi de olacak. En büyük amacımız ümmeti sanal dünyada birleştirmek. İslam Altın Dinarına dayanan bir online helal alışveriş platformu da kuracağız diye konuştu.
     Bab-ı Alem Uluslararası Öğrenci Derneği Teşkilatlanma sorumlusu Fatih Yazıcı da derneğin yurt dışından gelen öğrencilere yardımcı olduğunu belirterek, barınma ve burs gibi alanlarda destek verdiklerini kaydetti.
     İnternethaber.com Sosyal Medya Sorumlusu Kübra Kocaoğlu ise internet sitelerinin insanlar üzerindeki olumsuzluklarına dikkati çekerek, bunlardan korunmanın yollarını anlattı.
     Seminerin sonunda katılımcılara çekilişle çeşitli ödüller verilirken, Anadolu Ajansı(AA) Bölge Müdürü Ebubekir Gülüm çekilişte çıkan tablet bilgisayarı üniversitede okuyan bir Kazak öğrenciye hediye etti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İlim Yayma Cemiyeti Sosyal Medya ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER