Iğdırda İl İdare Şube Başkanları toplantısı

Iğdırda İl İdare Şube Başkanları toplantısı


IĞDIR (A.A) - Iğdırda İl İdare Şube Başkanlarının toplantısı yapıldı.
     Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl İdare Şube Başkanları ve diğer yetkililer katıldı.
     Pek, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için kurum yöneticilerine büyük görevler düştüğünü belirtti.
     Her kurumun kendi alanları ve görevleri ile ilgili işleri en seri şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirten Pek, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununda her ne kadar İl İdare Şube Başkanları toplantısının yılda en az dört defa yapılmasının gerektiği belirtilmişse de yapılacak toplantılar bu süre ile kısıtlı olmayacak, gerek görülen durumlarda ayda bir defa da yapılabilecektir dedi.
     Kentteki sorunları bu tür toplantılarla çözüm bulacağını ifade eden Pek, şunları kaydetti:
     İlimizin ihtiyaçlarını tespit etmek, sorunları görmek ve bu sorunların çözümü için görüş birliğine varılması bu toplantıların önemini artırmaktadır. Günümüzde artık şeffaf ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı mevcuttur. Bu yönetim anlayışında amaç, kamu yönetiminde sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.
     Toplantı kurum idarecilerinin kurumlarının ihtiyaç ve sorunları ile yürütülecek projeler hakkındaki sunumlarıyla son buldu.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdırda İl İdare Şube Başkanları toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER