Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: Anadolu Üniversitesini 29-16 gibi farklı bir skorla yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik Spor Kulübü antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Anadolu Üniversitesini 29-16 gibi farklı bir skorla yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Durak, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Üniversitesi maçına Ayderde kamp yaparak hazırlandıklarını, bu hazırlıkların boşa gitmediğini aldıkları galibiyetle gösterdiklerini ifade etti.
     Karşılarında ciddi bir rakip olduğunu, maç boyunca kontrollü oynadıklarını kaydeden Durak, şöyle devam etti:
     Biz de ilk yarıda pozisyona çok girmemize rağmen bireysel hatalarımız oldu. İkinci yarıda genel kondisyonumuza güvendik. Tempomuzu daha da artırarak maçı 60 dakikaya yaydık ve skoru buraya kadar taşıdık. Karşılaşmanın ikinci yarısında yedek kulübesindeki genç takımı sahaya sürdük. Bu maçta beni en çok sevindiren, altyapıdan yetişmiş genç oyuncularımızın Anadolu Üniversitesi gibi bir takıma karşı oynamaları ve inanılmaz derecede performans göstermeleridir. Gençlerimizin bu performansı, hırsı ve başarısı beni ve ekibimi ayrıca mutlu etmiştir.
     Anadolu Üniversitesini 29-16 gibi farklı bir skorla yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Durak, şunları kaydetti:
     Bu maçı kayıpsız şekilde geride bıraktık. Önümüzde 19 Kasım Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Yenimahalle Belediyesi maçı var. Hedefimiz ilk devre 6 puan daha kazanmak. Şu an 5 puanımız var. 6 puan daha kazanırsak 11 puanla ilk devreyi kapatacağız. 1 aylık devre aramız var. İkinci devrede seyri daha güzel maçlar izleteceğimizin sözünü veriyoruz. Çünkü bu büyük taraftara bu yakışıyor.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER