Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz: Türkiye Kupasında üst tura yükseldiğimiz için mutluyuz


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Türkiye Kupasında İzmir Büyükşehir Belediyesporu 22-18 mağlup ederek bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında oyuncularının, güvenlerini boşa çıkarmadığını belirterek, Galibiyetten dolayı hem antrenörümüz Hüsnü Kemal Durakı hem de oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. İzmirde maç boyunca bizi destekleyen ve arkamızda duran taraftarımızı da gönülden kutluyorum. Rakibimiz olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, daha önce de olduğu gibi son derece centilmence mücadele etti. Kendilerine de bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum dedi.
     Kupada alınan galibiyetle morallerinin üst seviyelere ulaştığını kaydeden Oğuz, Artık önümüzdeki lig maçlarına bakacağız. 4 Kasım Pazar günü 13.00de İstanbul deplasmanında çok önemli ve zor olacağını bildiğimiz Üsküdar Belediyespor karşılaşması var. İzmir deplasmanında gösterdiğimiz inanç ve başarıyı burada da göstermek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER