70 kişi, iş sahibi oldu

70 kişi, iş sahibi oldu -Silifke ilçesinde Türkiye İş Kurumu Mersin İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 70 kişi iş sahibi oldu (Fotoğraflı-Görüntül


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde Türkiye İş Kurumu Mersin İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 70 kişi iş sahibi oldu.
     Proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bina ve bahçelerde temizlik yapmak üzere 70 kişilik personel alımı noter huzurunda yapılan çekilişle gerçekleştirildi.
     İlçedeki 69 okulda 9 ay süreyle sigortalı temizlik işçisi olarak çalışmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde Milli Eğitim binası önünde toplanmaya başladı.
     Kura çekimi için gelen yaklaşık 800 vatandaşın önce başvuruları alındı. Başvuruların tamamlanmasının ardından 70 temizlik işçisi için kura çekildi.
     Temizlik işçilerinin, İş Kurumuna kayıtlı, en az ilköğretim okulu mezunu olan, özürlü ve eski hükümlü olmayan, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almayan, kamuda herhangi bir ad altında maaş ve benzeri geliri olmayan işsizler arasından seçildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 70 kişi, iş sahibi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER