Hentbol

Hentbol -Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Koç: -İlk maçımızı pazartesi günü İstanbul deplasmanında Yeditepe Üniversitesi ile oynayacağız. Bu maçı kazanarak lige moralli başlamak istiyoruz


BURSA (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyesporun hentbol şube sorumlusu Abdullah Koç, ilk maçlarını pazartesi günü İstanbul deplasmanında Yeditepe Üniversitesi ile oynayacaklarını belirterek, Bu maçı kazanarak lige moralli başlamak istiyoruz dedi.
     Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca gidemediklerini söyledi.
     Takım olarak alt yapıya büyük önem verdiklerini, federasyonun bu sezon ilk kez uygulayacağı gençler ligine hazır olduklarını dile getiren Koç, bu tür uygulamalarının alt yapı için önemli bir gelişme olduğunu anlattı.
     Koç, hedefledikleri noktaya ulaştıklarını belirterek, şöyle devam etti:
     Süper Kupa ve Türkiye Kupasında oynadığımız rakibimiz Beşiktaş ligin güçle ekibi. Beşiktaş son dört yıldır lig ve kupa şampiyonu. Biz de bu kupalardan birini müzemize taşımak istiyorduk. Ankarada oynadığımız Süper Kupa maçında rakibimize 39-30 yenildik. Karşılaşmada 50. dakikaya kadar başa baş mücadele ettik. Üst üste yaptığımız basit hatalar sonucu sahadan yenik ayrıldık.
     Yeni sezon lig maçlarının hafta sonunda başlayacağını hatırlatan Koç, Bu maçları geride bıraktık. Şimdi yeni sezon çalışmalarını yapıyoruz. Ekibimizde geçtiğimiz sezon forma giyen oyuncular var. 4 yabancı ve yerli oyuncular transfer ederek ekibimizi güçlendirdik. İyi yolda ilerleyen ekibiz. İlk maçımızı pazartesi günü İstanbul deplasmanında Yeditepe Üniversitesi ile oynayacağız. Bu maçı kazanarak lige moralli başlamak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER