Harita mühendisleri, özel üniversiteyi ziyaret etti

Harita mühendisleri, özel üniversiteyi ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepeyi ziyaret etti.
     Şube başkanı Ramazan Eciş ve yönetim kurulu üyeleri, bu yıl eğitim vermeye başlayan Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Göktepeyi makamında ziyaret etti.
     Antalyada ikinci bir üniversitenin varlığının kente güç katacağını ifade eden Eciş, Tarım, ticaret ve turizmden sonra dünya kenti Antalyamızın yakın zamanda üniversiteler şehri olacak olmasından dolayı kıvanç duyuyoruz. Üniversite olarak inşaat sektörüne yönelik bilimsel çalışmalar, araştırmalar, projeler üretilmesi yararlı olacaktır dedi.
     Kentin önemli dinamiklerinden olan meslek odaları ve üniversitenin ortak projeler ve çalışmalar yapmasının önemli olduğu dile getiren Eciş, ilerleyen zamanlarda ortak çalışmalar ve projelerde bir arada buluşmak istediklerini kaydetti.
     Rektör Göktepe ise Uluslararası Antalya Üniversitesi olarak yapılanmalarında dünyanın seçkin üniversitelerini referans aldıklarını vurgulayarak, Kaliteli bir akademisyen kadrosu kurduk. Yurt dışında yetişmiş son derece genç ve dinamik öğretim elemanlarını üniversitemize kazandırdık diye konuştu.
     Üniversiteyi 150 bin metrekare kapalı alana sahip kampüste öğrencilerin sosyal, sportif ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik detaylarla planladıklarını anlatan Göktepe, 600 kişilik konferans salonumuz bulunuyor. Salonumuzda düzenlenecek organizasyonlarla aynı zamanda bir kongreler üniversitesi haline geleceğiz diye konuştu.
     Göktepe, turizm kenti olan Antalyada yabancı dil bilen profesyonel otel yöneticileri açığını tespit ettiklerini, önümüzdeki süreçte bu alanda ihtiyaca cevap vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Harita mühendisleri, özel üniversiteyi ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER