GESİAD, CeBIT 2013 Fuarını ziyaret edecek

GESİAD, CeBIT 2013 Fuarını ziyaret edecek


KOCAELİ (A.A) - Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), CeBIT Hannover 2013 Fuarını ziyaret edecek.
     GESİAD Bilişim Komitesi Başkanı Musa Günay, Hannoverde düzenlenen CeBIT Hannover 2013 Uluslararası Bilgisayar ve Bilişim Fuarının alanında en kapsamlı ve önemli bir fuar olduğunu söyledi.
     Günay, Bu fuara dünyanın her yerinden birçok katılımcı iştirak etmektedir. Bilgisayar ve bilişim sektöründeki son gelişmeleri yerinde görme imkanı sağlayan fuara KOSGEB desteği alarak bölgemizde bulunan bilişim sektöründeki üyelerimizle bir ziyaret gerçekleştireceğiz dedi.
     Günay, CeBIT Hannover Uluslararası Bilişim Fuarının 1986 yılından bu yana düzenlendiğini ve dünya genelinde bilindiğini belirterek, mayıs ayında dünyanın 6. büyük ekonomisi olan Brezilyada düzenlenen fuara da aynı sektörden katılımcı firmalarla gezi düzenleyeceklerini ifade etti.
     Fuarda bilişim dünyasında donanım, yazılım ve hizmet sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği bildirilerek, 2012 yılında fuara 70 ülkeden ortalama 4 bin 240 şirketin katıldığı, fuar aracılığıyla geleceğin teknolojilerini ve uluslararası bilişim endüstrisindeki eğilimlerin yaklaşık 300 bin ziyaretçiye tanıtıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber GESİAD, CeBIT 2013 Fuarını ziyaret edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER