Gaziosmanpaşadaki karbonmonoksit zehirlenmesi

Gaziosmanpaşadaki karbonmonoksit zehirlenmesi -Gazdan zehirlenerek ölen anne ile 4 çocuğun Bartındaki baba evinde yas var


BARTIN (A.A) - İstanbulun Gaziosmanpaşa ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 4 çocuğun Bartındaki baba evinde yas var.
     Hamide Özyapının annesi Şahinaz Özyapı, Ustaoğlu köyü Aşıklar mahallesindeki evinde gazetecilere 16 yıl önce evlenen kızlarının 6 yıl önce İstanbula yerleştiklerini ve damadının çeşitli lokantalarda aşçılık yaptığını söyledi.
     Acı olayı dün gece saatlerinde İstanbuldaki akrabalarından öğrendiklerini ifade eden Özyapı, En son 2 yıl önce kurban bayramında gelmişlerdi ve bir hafta önce de telefonla görüşmüştük. Geçtiğimiz kurban bayramında da torunum Filiz gelmiş ve yanımızda kalmıştı. Acımız çok büyük. Bu acıya nasıl dayanırız bilmiyorum diye konuştu.
     Baba Haydar Özyapı da kızı ve torunlarının öldüğünü öğrenmeleri ardından büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, Allahım bize sabır versin. 5 can birden gitti. Kızım, torunlarım o toprağa nasıl girecek ifadesini kullandı.
     Köy sakinlerinin taziye ziyaretlerinde bulunduğu baba evinde, Şahinaz ve Haydar Özyapı çifti hayatını kaybeden kızları ve torunlarının fotoğraflarına bakarak yas tutuyor.
     Bu arada bugün öğle saatlerinde İstanbuldan memleketlerine gönderilen ve yarın Bartının Kıranpazarı Köyü Camisinde kılınacak öğle namazının ardından Ustaoğlu köyünde toprağa verilecek. Cenazeler için köy aile kabristanındaki mezarlar da açılarak hazırlandı.
    
     -Olay-
    
     İstanbulun Gaziosmanpaşa ilçesi Şemsipaşa mahallesi 34. sokaktaki bir apartmanın zemin katında yaşayan Hamide Özyapı ve çocukları Gülay (16), Filiz (13), Salih (11) ve Yusuf (10) şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği olayı haber alan ve akşam saatlerinde işten dönen baba Kamil Özyapı, eşi Hamide Özyapıyı banyoda, 4 çocuğunu ise evin diğer odalarında hareketsiz yatarken bulmuştu. Anne ve 4 çocuğu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı-Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gaziosmanpaşadaki karbonmonoksit zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER