Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Fadıloğlu, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle Dülük Tabiat Parkında bir araya geldi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fadıloğlu yaşlılarla sohbet etti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, yaşlılarla sadece özel günlerde değil her zaman birlikte olmaya gayret gösterdiklerini kaydetti.
    
     -Afrikaheyet Oğuzelini gezdi-
    
     Hasan Kalyoncu üniversitesince (HKÜ) Fransanın Maliye Askeri Müdahalesi ve Siyasi Çözümler konulu konferansa katılmak için Gaziantepe gelen bazı Afrika ülkesi temsilcileri, Oğuzeli ilçesini ziyaret etti.
     Oğuzeli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçeyi gezen konuk heyet, belediye başkanı Bekir Öztekini makamında ziyaret etti. Afrikalı misafirlerini ağırlayan Öztekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirdi.
    
     -Kursiyerlere sertifikaları verildi-
    
     Küçük ve Orka Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi (KOBGEB) ve Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Gaziantep Şubesince düzenlenen girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     TÜMSİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitim sonunda 30 kursiyere TÜMSİAD hizmet binasında düzenlenen törenle sertifika verildi.
     Törene KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğan, TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici ve Genç TÜMSİAD İl Başkanı Metin Özbakır katıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen KOSGEB İl Müdürü Doğan, Gaziantepte 164 girişimcinin bu kursları tamamlayarak, hazırladıkları projeyle kredi aldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER