Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Gaziantepin trafik riski çalıştayda ele alınıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımındaki risk ve hataları tespit edip çözüm üretmek için eğitim semineri düzenledi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Almanyadan gelen uzman ekip eşliğinde ulaşımda oluşabilecek riskler ve hatalar yetkilere aktarıldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve ilgili kurumların temsilcilerinin yer aldığı çalıştayda Hamburgdan Consult firmasının yetkili Dr. Matthias Müth, ESCUR-ED projesinin detaylarını anlattı.
     Müth, güvenlik önlemleri konusunda uzman olduklarını ve bu deneyimlerini Gaziantepte paylaşacaklarını ifade etti. Gaziantepin güvenlik sistemlerini göz önüne alarak bir sunum yapan Müth, risk analizinin çok zor olduğunu, bu analizi yapmak için tüm ayrıntıları düşünmek gerektiğini belirtti.
     Müth, öncelikle trafikte en çok problemleri ana başlıklarda toplayıp buna göre bir çözüm haritası oluşturmanın yararlı olacağını kaydetti.
     Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ise kentte daha güvenli ve emin bir ulaşım sağlamak için teknolojik imkanların yanı sıra caydırıcı ve önleyici tedbirlerden yararlandıklarını kaydetti.
    
     -BAL Ligi
    
     Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, sahasında karşılaştığı Malatya İl Özel İdaresporu 1-0 yendi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yeşil-siyahlı takım puanını 16ya çıkardı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Memik Vurucu, 10 kişi kaldıkları maçtan oyun disiplinini bozmadan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti.
     Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız da genç bir ekibe sahip olduklarını, ilerleyen haftalarda zirve tırmanışın süreceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER