Gaziantepteki uyuşturucu operasyonu

Gaziantepteki uyuşturucu operasyonu -Eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı -Polisin operasyon öncesi kaydettiği görüntülerde, bir bağımlının uyuşturucu almak için yaptığı pazarlık v


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, özel hareket timlerinin de katıldığı eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, sokak satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 7 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
     Bu arada, polisin operasyon öncesi kaydettiği görüntülerde bağımlılığın boyutları görülüyor. Bir bağımlının uyuşturucu almak için parkta satıcı M.T. ile yaptığı pazarlığın yer aldığı görüntülerde, gencin uyuşturucu satın almak için cebindeki tüm parayı verdiği görülüyor. Paranın yeterli görülmemesi üzerine genç, su şişesini de satıcıya uzatıyor.
     Gaziantepte dün özel harekat timlerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda, 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş ve 17 kişi gözaltına alınmıştı. Daha önce adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10u tutuklanmış, emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 zanlı ise adliyeye sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER