Tarım ve Hayvancılık Fuarı 70 bin

Tarım ve Hayvancılık Fuarı 70 bin ziyaretçi ağırladı -Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal: -Fuarın, katılımcı ve ziyaretçi sayısı göz önüne alındığında il ve bölgesel düzeyden çıkıp, ulusal düzeyde bir fuar haline geldiği


ÇORUM (A.A) - Çorumda 29 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Gıda, Sera, Tohum, Süt Endüstrisi ve Fidancılık Fuarını 70 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.
     Fuarın organizasyonu ile ilgilenen şirketin yetkilileri Fevzi Atasagun ve Mustafa Demirtaş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncalı ziyaret ederek, fuara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.
     Atasagun, 29 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara 35 ilden 200 firmanın katıldığını ifade ederek, fuarda yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet ve ekipmanlarının sergilendiğini belirtti.
     TSO Fuar ve Sergi Kompleksinde dört gün açık kalan fuarı 35 ilden 70 bine yakın kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Atasagun, hem açılan stant sayısı hem de ziyaretçi sayısı ile başarılı bir şekilde tamamlanan fuarın, her açıdan verimli geçtiğini kaydetti.
     TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da fuara gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Fuarın, katılımcı ve ziyaretçi sayıları göz önüne alındığında il ve bölgesel düzeyden çıkıp, ulusal düzeyde bir fuar haline geldiği görülmekte dedi.
     Fuarın, kentte bundan sonraki süreçte doğru tespitlerle yapılacak ihtisas fuarları için önemli bir gösterge olduğunun altını çizen Başaranhıncal, İhtisas fuarlarında doğru organizasyon firması ile çalışılması durumunda ilimizin diğer ihtisas alanlarında da fuarlar yapması, önemli bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Tarım ve Hayvancılık Fuarı 70 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER