Gaziantepte cinayet

Gaziantepte cinayet -Ayrı yaşadığı eşiyle tartışan kişinin, kayınbabası ve kayınvalidesini bıçakla öldürdüğü, eşini ağır yaraladığı iddia edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, ayrı yaşadığı eşiyle tartışan kişinin, kayınbabası ve kayınvalidesini bıçakla öldürdüğü, eşini ağır yaraladığı iddia edildi.
     Alınan bilgiye göre, yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi F.K. (42) ile barışmak isteyen E.K. (49), Atatürk Mahallesinde aynı apartmanda oturduğu kayınbabası Adil İsaoğlunun (61) evine gitti.
     E.K, eşini eve dönmesi için ikna etmek isterken, tartışma çıktı. Kayınbaba Adil İsaoğlu ile kayınvalide Perihan İsaoğlu da (60) tartışmaya dahil oldu. Bunun üzerine E.K, yanında bulunan bıçakla eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini bıçaklayıp kaçtı.
     Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralan Perihan İsaoğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, Adil İsaoğlu kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan F.Knın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Merkezine gönderildi.
     Bu arada, 20 yıllık evli olan çiftin 3 çocuklarının bulunduğu, cinayet zanlısı E.Knin kayınbabasına ait markette çalıştığı belirtildi. Olayda hayatlarını kaybeden Adil ve Perihan İsaoğlu çiftinin, 18 Martta umreye gitmek için hazırlık yaptıkları öğrenildi.
     Polis, kaçan şüpheli E.Kyi yakalamak için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gaziantepte cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER