Futbol: Uluslararası Altınordu 12 Yaş Altı

Futbol: Uluslararası Altınordu 12 Yaş Altı Turnuvası -Selçuk Efes Tesislerinde hafta sonu oynanacak turnuvaya 4ü yabancı 8 takım katılacak


İZMİR (A.A) - Selçuk Efes Tesislerinde oynanacak Uluslararası Altınordu 12 Yaş Altı Futbol Turnuvasına 4ü yabancı 8 takım katılacak.
     Altınordu Futbol Akademi Direktörü Nedim Yiğit, yaptığı yazılı açıklamada, Altınordunun temelini altyapı organizasyonlarının oluşturacağını, hafta sonu düzenleyecekleri turnuvanın da altyapıdaki oyuncularının vizyonlarını geliştirme amacıyla düzenlendiğini belirtti.
     Turnuvanın çok güzel geçeceğine inandığını kaydeden Yiğit, Turnuvayı her yıl tekrar etmeyi istiyoruz. Festival havasında geçecek bu önemli organizasyona tüm futbolseverleri bekliyoruz ifadelerini kullandı.
     Altınordunun tarihindeki ilk uluslararası organizasyon olan 12 Yaş Altı Turnuvasına Türkiyeden Altınordu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporun yanı sıra İngiltereden Reading, Hollandadan Twente, Almanyadan Westfalia Herne ve Yunanistandan Atromitos takımları katılacak.
     Konak ve Kuşadası Belediyeleri, cumartesi ve pazar günleri saat 09.00da başlayacak turnuva için İzmir ve Kuşadasından otobüsler kaldıracak. Turnuvaya İzmirden katılmak isteyenler, kulübe isimlerini bildirerek otobüsten yararlanabilecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Uluslararası Altınordu 12 Yaş Altı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER