Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor: 2 - Tavşanlı Linyitspor: 0


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde, TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanda Kayseri Erciyesspora 2-0 yenildi.
    
     Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
     Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Gökmen Olgaç, Baki Yiğit
     Kayseri Erciyesspor: Atilla, Tuna, Serkan, Ragıp, Emrah (Dk. 71 Arif), Serdar (Dk. 80 Alaattin), Gohou, Ozan, Numan, Bilal Özer, Hanni (Dk. 86 Kenan )
     TKİ Tavşanlı Linyitspor: Metin, Hasan, Ferhat, Murat Özavcı, Mesut (Dk. 70 Gökhan), Murat Yılmaz (Dk. 84 Bilal Özdemir), Mehmet (Dk. 63 Sahala), Deniz, Agbetu, Hakan, Sakıp
     Goller: Dk. 50 Hakan (kendi kalesine), Dk. 75 Gohou (Kayseri Erciyesspor)
     Kırmızı kartlar: Dk. 78 Murat Özavcı (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 90 Bilal Özer (Kayseri Erciyesspor)
     Sarı kartlar: Dk. 39 Murat Özavcı, Dk. 60 Agbetu, Dk. 85 Gökhan, Dk. 86 Deniz (TKİ Tavşanlı Linyitspor) Dk. 60 Bilal Özer (Kayseri Erciyesspor)
    
     -Maçın ardından-
    
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
     Golleri, yaptıkları hatalardan dolayı yediklerini belirten Tok, Önümüzdeki maçları kazanıp alt sıralardan kurtulmak istiyoruz dedi.
     İki takımın da kazanması gereken bir maç oynadıklarına dikkati çeken Tok, Çünkü üst sıralardaki takımlar ile alt sıralardaki takımlar puan kaybetmişlerdi. Maça iyi başladık, iyi mücadele ettik. Golü kalemizde görene kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum diye konuştu.
     Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de şampiyonluk hedefine giden yolda çok önemli bir virajı geçtiklerini bildirdi.
     Sahalarında uzun bir aranın ardından galip geldikleri için mutlu olduklarını ve futbolcularını oyunun genelinde sergiledikleri mücadeleden dolayı kutladığını anlatan Özköylü, şunları kaydetti:
     Kazanmak çok güzel. Özellikle sahamızda uzun süredir kazanamamanın gerginliği vardı. İlk yarıda pek etkili değildik, fazla pozisyon bulamadık. Bunda rakibin sıkı markajı etkili oldu ama ikinci yarıda üretken olan takımdık. Golü ikinci yarının hemen başında bulmamız bizi rahatlattı ve rakibin de öne çıkmasına neden oldu. Bu dakikalardan sonra oyuna daha hakim olduk. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya başladık. Oyunun genelinde kazanmaya yakın olan taraf bizdik ve sonuç olarak kazandık. Mutluyuz. Şampiyonluk hedefine giden yolda çok önemli bir virajı geçtik. Bundan sonra da kalan diğer maçları kazanarak, hedefimize ulaşmayı arzu ediyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Sercan Küçükşahin / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER