Futbol: Maçın Ardından

Futbol: Maçın Ardından -Ünyespor Teknik Direktörü Serin: -"Kalan 5 maçımız var, alınacak 15 puan var, teslim olmak yok, teslim olduğun ve kabullendiğin zaman düşersin" -İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Altınay: -"Bugün oyunc


ORDU (A.A) - Ünyespor Teknik Direktörü Mustafa Serin, "Kalan 5 maçımız var, alınacak 15 puan var, teslim olmak yok, teslim olduğun ve kabullendiğin zaman düşersin" dedi.
     Serin, İstanbul Güngörenspor maçının ardından yaptığı basın açıklamasında, Ünyesporun kazanma arzusuyla oynamasına rağmen sahadan yenik ayrıldığını söyledi.
     Ligde kritik bir durumda olan Ünyesporun lig bitimine kadar mücadeleyi sürdüreceğini vurgulayan Serin, şunları kaydetti:
     "Cuma günü takımın başına geldim. Cumartesi günü de ter idmanı yapıp takımı maça hazırladık. Oyuncuları ve takımı tam anlamıyla tanımadığım halde, takımın başında sahaya çıktım. Kalan 5 maçımız var. Alınacak 15 puan var, teslim olmak yok, teslim olduğun ve kabullendiğin zaman düşersin. Kabullenmezsek, sonuna kadar mücadele edersek önümüzdeki müsabakalarda iyi neticeler alınır. Sadece benim yapacağım bir iş değil, futbolcular, yönetim, taraftar ve medya olarak hep birlikte el birliğiyle takımı ligde bırakmak için kalan maçlarda mücadelemizi ortaya koyacağız."
    
     -İstanbul Güngörenspor cephesi -
    
     İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Metin Altınay ise, Ünyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bugün oyuncular iyi motive oldular. Akıllı, temkinli ve sabırlı oynadık. Kazandık, 3 puanla dönüyoruz. Ünyespora başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Ercan Dilaver
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Maçın Ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER