ESYÖNDERden Hastaneler Birliğine ziyaret

ESYÖNDERden Hastaneler Birliğine ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Yöneticiler Derneği (ESYÖNDER), yeni kurulan Eskişehir Hastaneler Birliğini ziyaret etti.
     ESYÖNDERden yapılan açıklamada, ESYÖNDER Yönetim Kurulu Üyeleri ve daire müdürleri, Eskişehir Hastaneler Birliğinin yeni yapılanması hakkında, Eskişehir Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Fidandan bilgi aldıkları kaydedildi.
     ESYÖNDER Başkanı Halil Çankaya, Fidanın yeni görevinde Eskişehire önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirterek, Sağlık alanında yeni bir yapılanmanın olduğunu gözlemliyoruz. Bu yapının sağlık sektörümüz ve halkımız için güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyoruz. ESYÖNDER olarak yeni görevinde Sayın Hüseyin Fidana ve ekibine başarı çalışmalar dileriz dedi.
     Eskişehir Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Fidan, yeni görevine heyecanla başladığını bildirerek, kamu hastanelerinin birleştirilmesi ve halk sağlığı merkezinin kurulması gibi önemli değişiklikler olduğunu ifade etti. Fidan, Sağlık Bakanlığı, tüm hastaneleri Kamu Hastaneler Birliği çatısı altında bir araya getirdi. Bu uygulamayla mevcut hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sürdürülmesi hedefleniyor. Yönetim kadrosu performansa dayalı ve sözleşmeli statüde çalışıyor. Dönem sonunda başarılı olanın kalma şansı, başarısız bulunanların sözleşmeleri iptal edilebilecek şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ESYÖNDERden Hastaneler Birliğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER