Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Esnaftan Belediye Başkanı Sakallıya ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Önder ile Hamamyolu ve Köprübaşı caddeleri esnafından oluşan heyet, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kabulünde konuşan Sakallı, bölge esnafının sorunlarını yakından takip ettiğini ve sorunların çözümü için gereken her noktada esnafın yanında olduklarını bildirdi.
     Sakallı, esnafın şikayet, istek ve önerilerini onlardan dinlemenin, sorunların çözümü ve yeni işler yapabilme noktasında hızlı adım atabilmelerini sağladığını belirtti.
     Önder de Odunpazarı Belediyesinin, gerçekleştirdiği çalışmalarla kent esnafına büyük destek sağladığını ifade ederek, bu desteğin artarak devam etmesini diledi.
    
     -EGSİADtan Belediye Başkanı Sakallıya ziyaret
    
     Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (EGSİAD) Genel Sekreteri Adem Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özer, ziyarette, EGSİAD Akademi programı hakkında bilgi verdi.
     Sakallı da EGSİADın gerçekleştirdiği projelerin önemli olduğunu ifade ederek, EGSİAD Akademi projesinin ilgi göreceğini bildirdi. Sakallı, Odunpazarı Belediyesinin EGSİAD ile ilerleyen dönemde birçok ortak projede birlikte çalışacağını vurguladı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER