Eski Milletvekili Kılıç için TBMMde tören

Eski Milletvekili Kılıç için TBMMde tören -Törene, TBMM Başkanı Çiçek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Arınç, bazı bakanlar ve milletvekilleri katıldı -Kılıçın torunu olan AK Partili Çağatay Kılıç, ailesi ile taziyele


SAMSUN (A.A) - Yaşamını yitiren eski milletvekili İlyas Kılıç için TBMMde tören düzenlendi.
     Törene; İlyas Kılıçın torunu AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, ailesi ve yakınları, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Nabi Acı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, MHP Grup Başkanvekili Oktav Vural, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar ile milletvekilleri ve Meclis bürokratları katıldı.
     Çağatay Kılıç, ailesi ile birlikte taziyeleri kabul etti.
     Samsunda 1921 yılında doğan İlyas Kılıç, Harp Okulu ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. CHPden, 12, 13, 14, 15 ve 16. Dönemde Samsun milletvekili seçilen Kılıç, TBMM Başkanlık Divanında katip üye olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk basası olan Kılıçın cenazesi, bugün Samsun Merkez Büyük Camisinde kılınacak ikindi namazının ardından Ataköy Mezarlığında toprağa verilecek.
    
     Muhabir: Melda Çetiner
     Yayıncı: Kudret Topçu
<< Önceki Haber Eski Milletvekili Kılıç için TBMMde tören Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER