Es

Es-Es, 4 büyükleri zorladı -Eskişehirspor, Süper Ligin ilk yarısında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş ile yaptığı maçları kaybetmedi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligin 2012-2013 sezonunun ilk yarasında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşikkaş ile yaptığı maçları kaybetmedi.
     Süper Ligin 7nci haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arenada Galatasaray ile karşılaşan Eskişehirspor, bu maçta Erkan Zengin ve Burak Yılmazın karşılıklı attıkları gollerle rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
     Kırmızı şimşekler, Fenerbahçeyi 12inci haftada Atatürk Stadında ağırladı. Necati Ateşin golüyle karşılaşmanın ilk yarısını önde kapatan Es-Esler, sarı kanaryaların ikinci yarıda Moussa Sowun attığı golle 1-1 biten maçta, rakibinden bir puan aldı.
    
     -Trabzonsporu sahasında yendi-
    
     Lig tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadında hiç yenemediği Trabzonspor ile ligin 13üncü haftasında karşılaşan Eskişehirspor, Diomansy Kamara, Necati Ateş ve Servet Çetinin golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti.
     Ligin 15inci haftasında Beşiktaş ile İnönü Stadından karşılaşan Eskişehirspor, 2-0 yenik düştüğü maçın son 8 dakikasında Necati Ateş ve Nuhiunun golleriyle 2-2 eşitliği yakaladı. Berabere biten maçta, kara kartalların golleri de Holosko ve Almeidadan geldi.
     4 büyük takımdan 6 puan toplayan Es-Esler, rakip filelere 7 gol attı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER