Erzurumda UEFA antrenörlük kursu düzenlendi

Erzurumda UEFA antrenörlük kursu düzenlendi -Atatürk Üniversitesinde, futbolcu Rüştü Reçber, TFF Ankara bölgesi başantrenörü Muammer Birdalın da aralarında bulunduğu UEFA antrenörlük kursu devam ediyor


ERZURUM (A.A) - Futbolcu Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ankara bölgesi başantrenörü Muammer Birdalın da aralarında bulunduğu 90 kişi, Atatürk Üniversitesinde düzenlenen UEFA antrenörlük kursuna katıldı.
     Atatürk Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, UEFA antrenörlük kursunun Atatürk Üniversitesi Stadında 90 antrenörün katılımıyla devam ettiği belirtildi.
     Kursun 31 Ağustos Cuma günü sona ereceği ifade edilen açıklamada, organizasyona katılan futbolcu Rüştü Reçber, TFF Ankara bölgesi başantrenörü Muammer Birdal ile TFF eğitmeni Mehmet Ekşinin, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçakı makamında ziyaret ettiği bildirildi.
     Açıklamaya göre, Koçak, Erzurumun yüksek rakımıyla futbol ve diğer spor dallarında antrenman yapılması için büyük bir avantaj sağladığını, bu tür antrenmanların düşük rakımlarda yarışan sporculara büyük avantaj sağladığını ifade etti.
     Erzurumun bir antrenman merkezi olmasını arzuladıklarını vurgulayan Koçak, Atatürk Üniversitesi Stadını daha önce de Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspora tahsis ettiklerini belirterek, şimdi ise TFF hakemlerini konuk ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Erzurumda UEFA antrenörlük kursu düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER