Erzurum İl Genel Meclis Başkanı Taşkesenligil:

Erzurum İl Genel Meclis Başkanı Taşkesenligil: İl Genel Meclisi olarak en büyük gayemiz köylerimizin yaşam standartlarını arttırmaktır


ERZURUM (A.A) - Erzurum İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil, İl Genel Meclisi olarak en büyük gayemiz, köylerimizin yaşam standartlarını arttırmaktır dedi.
     Taşkesenligil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, meclisin Eylül ayı toplantılarına Pazartesi günü başlayacağını, bu toplantılarda belirlenen yıllık program dahilinde çalışmaların yürütüleceğini söyledi. Toplantılarda ele alacakları konular hakkında da bilgi veren Taşkesenligil, şunları kaydetti:
     Pazartesi günü başlayacak olan Eylül ayı meclis toplantılarında, 4+4+4 eğitim sistemine yapabileceğimiz katkıları ele alacağız. Yaz döneminde köy ve mezraalarda yoğun bir çalışma programı içerisindeydik. Köylerimizin ihtiyacı su, yol veya altyapı hizmetleri belirlenen yıllık program dahilinde yapılıyor. İl Genel Meclisi olarak en büyük gayemiz köylerimizin yaşam standartlarını artırmaktır. Bu noktada bütün meclis üyesi arkadaşlarımız, kendi bölgelerinde önemli çalışmalar yürütüyor. Eylül ayı toplantılarının verimli geçeceğine inanıyorum.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum İl Genel Meclis Başkanı Taşkesenligil: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER