Erganide köy yollarında çalışma

Erganide köy yollarında çalışma


DİYARBAKIR (A.A) - Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, köy yollarındaki çalışmaları inceledi.
     Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Recep Cansu ile Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında ilçeye bağlı Hançerli ve Yoncalı köyleri arasında yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.
     Yeni yapılan yollara zarar veren ağır tonajlı taşıma yapan araçları denetleyen Kaymakam Yılmaz, 3 kamyon hakkında yasal işlem başlatılması için talimat verirken, milyonlarca lira harcanarak yapılan yolların bozulmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.
     Köylerin birçok sorununun kalıcı olarak çözüldüğünü belirten Yılmaz, köyleri fırsat buldukça ziyaret ettiğini bildirdi.
     Çalışmalar sayesinde köylerin modernleşmeye ve gelişmeye başladığını kaydeden Yılmaz, köylere hizmet götürme noktasında azimli ve kararlı bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.
     Köy ve mezra yollarının yüzde 60lık bölümünün sathi kaplama asfalt olarak, kalan kısmının da stabilizesinin yapıldığını vurgulayan Yılmaz, Bu yolların asfaltı da yapılacak. Bu yıl 13 köyümüzün 47 kilometrelik kısmının stabilizesini bitirdik. Özellikle köylerimin içindeki yolları stabilize ederek insanlarımızın daha rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar/Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Erganide köy yollarında çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER