Erdemli belediyesinden yaylada bayramlaşma

Erdemli belediyesinden yaylada bayramlaşma


MERSİN (A.A) - Erdemli belediyesi bu yıl bayramlaşma törenini Avgadı yaylasında yaptı.
     MHP Mersin milletvekili Ali Öz, İl Başkanı Mahmut Tat, İlçe Başkanı Bekir Özsu ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her yıl bayramlaşmayı belediyede yaptıklarını, ancak bu yıl Avgadı yaylasında yaparak daha çok vatandaşla bayramlaşma imkanı bulduklarını söyledi.
     Bayramların bayram tadında geçmesi için huzurun, sevincin ve kucaklaşmanın gerekli olduğunu ifade eden Tollu, belediye olarak Ramazan Bayramını vatandaşlara bayram tadında yaşatmak amacı ile Bayramda Buluşalım adı altında etkinlik düzenlediklerini belirtti.
     Birlik, beraberlik, kucaklaşma ve bayramlaşma çağrımıza vatandaşlarımızın teşrif etmeleri bizi mutlu etti diyen Tollu, Herkesin bayramını gönülden kutluyorum dedi.
     Son günlerde bu birlik ve beraberlik olgusunu sekteye uğratıcı terör faaliyetlerinin tırmanışa geçtiğine de değinen Tollu, hiç kimsenin Türkiyenin huzurunu bozmaya gücünün yetmeyeceğini vurguladı.
     Bugün burada toplanan kalabalığın bunun en güzel ispatı olduğunu belirten Tollu, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu. Gaziantepte meydana gelen hain saldırıyı da kınayan Tollu, saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi.
     Dursun Ali Erzincanlı, Abdurrahman Önül ve Dünya Kuran okuma birincisi Mehmet Bilirin de katıldığı gecede, Konya semazen gurubu da gösteriler sundu.
    
     Muhabir: Derviş Çömez/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Erdemli belediyesinden yaylada bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER