Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -EBEDin Pet şişe ve kapak toplama kampanyası


EDİRNE (A.A) - Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneğince (EBED) düzenlenen, Pet şişe ve kapak toplama kampanyasına destekler sürüyor.
     EBED Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Kaynak, yaptığı yazılı açıklamada, kampanyanın, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle devam ettiğini belirtti. Kampanya kapsamında, mavi kapakların yanı sıra, pet şişelerin de toplandığını anlatan Kaynak, Gönüllüler tarafından toplanarak bize teslim edilen pet şişe ve kapakları, geri dönüşüm fabrikalarına satarak elde ettiğimiz gelirle, bedensel engelli bireylerin tekerlekli sandalye başta olmak üzere birçok ihtiyacını karışılıyoruz. Kampanyamıza 500 kilogram kapak toplayarak destek olan Edirne Beykent Koleji öğrenci ve yetkilileri ile 680 kilogram kapak toplayan ve malzeme yardımı yapan Türk Kızılay Derneği Edirne Şubesi yetkililerine teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     -Cankaloğlunun Ankara ziyaretleri-
    
     Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Ankarada ziyaretlerde bulundu.
     Şubeden yapılan yazılı açıklamada, Cankaloğlunun, Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün başkanlığındaki il ocal başkanları toplantısında katıldığı belirtildi. Cankaloğlunun, ayrıca BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Yazar Hakkı Öznur, Gönüllerde Birlik Vakfı Başkanı Mahir Damatlar ve merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun mezarını ziyaret ettiği ifade edildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Ali Bayaslan
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER