Düzce ve Boludan Sakaryaya tek tırnaklı

Düzce ve Boludan Sakaryaya tek tırnaklı hayvan eti girdiği iddiası -Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Şişman: Düzcede kesinlikle tek tırnak eti izine rastlanmamıştır. Bırakın tek tırnak etini, bu memlekette kaçak tavuk bile kesilmez


DÜZCE (A.A) - Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman, Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kopalın, Düzce ve Boludan Sakaryaya tek tırnaklı hayvan eti girdiği iddialarına ilişkin, Düzce ve Boluyu töhmet altında bırakacak mesnetsiz açıklamalarda bulundular. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın dedi.
     Şişman, yaptığı açıklamada, Sakarya Kasaplar Odası Başkanının beyanları dolayısıyla bir açıklama yapma gereği duyduklarını belirterek, Düzce Valisi Adnan Yılmazın da konuya ilişkin açıklama yaptığını hatırlattı.
     Yıl içerisinde etle alakalı hizmet sektörlerinden numuneler alındığını kaydeden Şişman, Düzcede kesinlikle tek tırnak eti izine rastlanmamıştır. Bırakın tek tırnak etini, bu memlekette kaçak tavuk bile kesilmez. Gerek Belediyemiz, gerekse biz denetimlerimizi kanunların belirlediği şekilde düzgün şekilde gerçekleştirmekteyiz. Üyelerimizin hiçbiri de bu gibi kaçak işlerine girmemiştir, asla da girmez ifadelerini kullandı.
     Sakaryadaki tek tırnak eti olayının 2010 yılından bu yana süregelen bir durum olduğuna dikkati çeken Şişman, şunları kaydetti:
     Oradakiler kendi esnafları ile ilgili konuşabilirler. Kimse oturduğu yerden Bolu ve Düzce esnafını sorulayamaz. Böyle bir hakkı yok. Düzce ve Boluyu töhmet altında bırakacak mesnetsiz açıklamalarda bulundular. Biz Bolu Başkanımla birlikte ortak hareket ediyoruz. Karşı karşıya gelmemiz mümkün değil. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzce ve Boludan Sakaryaya tek tırnaklı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER