Düzce Belediyesi 3. Geleneksel Sünnet Şöleni

Düzce Belediyesi 3. Geleneksel Sünnet Şöleni


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediyesince geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, özel bir hastanede sünnet ettirilen 47 çocuğun ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
     Belediye önünde toplanan sünnet çocukları ve aileleri, davul-zurna eşliğinde süslenen traktöre binerek törenin yapılacağı film platosu alanına geldi.
     Şölende konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, geleneksel hale getirdikleri şölende 47 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığını belirterek, çocuklara ve ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.
     Çocukların yavaş yavaş büyüdüğünü aktaran Bayram, İnşallah sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirirler. İnşallah anne ve babalarına hayırlı evlat olur, güzel hizmetlere imza atarlar dedi.
     Bayram, Bingölde 8 polisin şehit düştüğü haberini üzüntüyle aldıklarını belirterek, Polis şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu haber üzerine programımızda bazı değişiklikler yaptık. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız ifadelerini kullandı.
     Dua ve yemek ikramının yapıldığı etkinlikte, mehteran takımı kısa bir gösteri sundu. Bayram, etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Belediyesi 3. Geleneksel Sünnet Şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER