AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun:

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun: -Yeni eğitim sistemi ile çocuklarımız daha okurken bir meslek sahibi olacak ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyecek


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Sorgun, mesajında, çocuklar için okula başladıkları ilk günün, hayatlarında yeni bir dönüm noktası anlamı taşıdığını ve eğitimleri boyunca unutulmayacak güzel anılar arasında yer alacağını belirtti.
     Çocukluk döneminin en güzel ve en faydalı uğraşlarının, hayal kurmak ve oyun oynamak olduğunu ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:
     Bu eğitim-öğretim yılında hayata geçirilen 4+4+4 kademeli eğitim sistemi uygulaması da çocuklarımızın bu ihtiyacına çok güzel bir şekilde karşılık verecek biçimde hazırlandı. Bu sistem sayesinde sınıflar ve okulların bahçeleri, evlerden ve çocuk bahçelerinden daha büyük ve daha çeşitli oyunlar oynanan yerler olacak. Öğrenciler yaşlarına uygun programlarla hem oynayacak hem de eğlenerek eğitim görecekler. Yeni sistem mesleki eğitime, dolayısıyla istihdama da büyük katkılar sağlayacaktır. Yeni eğitim sistemi ile çocuklarımız daha okurken bir meslek sahibi olacak ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyecek. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER