Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -DÜde Erasmus Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı


DÜZCE (A.A) - Düzce Üniversitesinde (DÜ) Erasmus Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.
     DÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü ile Kalkınma ve İnovasyon Topluluğunca DÜ konferans salonda düzenlenen toplantıda öğrencilere program hakkında bilgi verildi.
     Yetkililer, programın başlangıçta sadece lisans öğrencilerine öğrenimlerinin bir bölümünü başka bir Avrupa ülkesinde sürdürmesine ve alınan derslerin kendi üniversitesi tarafından tanınmasına fırsat veren bir program olarak başladığını, bugün ise lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri, idari personel ve akademisyenleri kapsayan dev bir öğrenim hareketliliğine dönüştüğünü belirtti.
     Toplantıda, öğrencilerin 2. sınıftan itibaren 3-6 ay süreyle öğrenim hareketliliğinden ve 2-3 ay süreyle staj hareketliliğinden yararlanabileceği ifade edildi.
    
     -AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlundan TSOya ziyaret-
    
     AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Kaşıkoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuşun Düzceye geleceğini belirterek, bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirdiklerini söyledi.
     Kurtulmuşun ekonomi konulu toplantı düzenlemeyi planladığını, toplantıya sanayicilerin de dahil olmasını istediklerini sözlerine ekledi.
     Büyük ise ekonominin geçtiği her toplantının sanayiciler ve TSO için önemli olduğunu ifade ederek, Bu kapsamda TSO ve Düzce Valiliği ortaklığıyla Sanayi Platformu adı altında birçok toplantı düzenliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER