Futbol

Futbol -Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Kadir Has Tesislerindeki antrenman, teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapıldı. Antrenman, ısınma hareketleriyle başlayıp, yarı alanda top çalışmasıyla devam etti. Uzun süredir sakat olan Steinsson ise salonda çalıştı.
     Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan futbolcu Salih Dursun, son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek için çok çalıştıklarını belirterek, Hem taraftar hem şehir olarak kenetlenmiş durumdayız. İnşallah daha üst sırala çıkıp, daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Ligde uzun bir aranın ardından üst üste 3. galibiyetimizi aldık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını da kazanarak, 4. galibiyetimizi alma arzusundayız. İstanbulda zor bir maç bizi bekliyor ama biz de iyi bir takımız. Bu maçı da kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz diye konuştu.
     Kulüp başkanı Recep Mamur ile genel menajer Süleyman Hurmanın da bir süre takip ettiği antrenman, daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER