Düzcede Valilik Kupası Tekvando İl Şampiyonası

Düzcede Valilik Kupası Tekvando İl Şampiyonası -20 altın, 9 gümüş, 13 bronz madalya alan Düzce Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu


DÜZCE (A.A) - Düzcede düzenlenen Valilik Kupası Tekvando İl Şampiyonasında genel klasmanda 20 altın, 9 gümüş, 13 bronz madalya alan Düzce Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu.
     Tekvando İl Temsilciliğince bir alışveriş merkezinde düzenlenen şampiyonaya 96 sporcu katıldı.
     Minik, Yıldız ve Ümitler kategorilerinde düzenlenen şampiyonada genel klasmanda 20 altın, 9 gümüş, 13 bronz madalya alan Düzce Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu.
     Müsabakalarda dereceye giren diğer kulüpler ve madalya sayıları şöyle:
     20 altın, 3 gümüş, 4 bronz madalya ile Düzce Polis Gücü Spor Kulübü ikinci, 2 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya ile Kaynaşlı Halk Eğitim Merkezi Ejder Spor Kulübü üçüncü, 2 altın, 2 gümüş madalya ile Çilimli Halk Eğitim Merkezi tekvando takımı dördüncü, 1 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya ile Akçakoca Halk Eğitim Merkezi Ejder Spor Kulübü tekvando takımı beşinci oldu.
    
     -Çocuklarımız spor salonlarını doldurmalı-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, ailelerden çocuklarını mutlaka salon sporlarına yönlendirmelerini istedi.
     Spor yapmanın sağlıklı bireyler yetiştirilmesine öncülük ettiğine dikkati çeken Şiran, Çocuklarımız mutlaka spor salonlarını doldurmalı. Ailelerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Hepinize başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
     Dereceye giren sporculara madalyaları Tekvando İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu tarafından verildi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcede Valilik Kupası Tekvando İl Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER