Doktor atamaları

Doktor atamaları -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: İlimize 22 doktor ataması yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhaneye 22 doktor atamasının yapıldığını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşların sorunları ile yakından ilgilendiğini, sorunların çözümü için Bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunduğunu belirtti.
     Sağlık hizmetlerindeki durumu da yakından takip ederek, gerek fiziki altyapının ve donanımların güçlendirilmesi gerekse hekim eksiklerini Sağlık Bakanlığının üst düzey yetkilileri ile görüşerek çözüme kavuşturmaya çalıştığını ifade eden Aydın, Gümüşhaneye son olarak 22 uzman hekim ve pratisyen hekimin atamasının yapılarak sağlık ordusunun güçlendirildiğini kaydetti.
     Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Gümüşhane Devlet Hastanesine acil tıp hekimi, göğüs hastalıkları, iç hastalıkları, kulak, burun boğaz, plastik cerrah, radyoloji uzmanı, tıbbi biyokimya uzmanı, 2 pratisyen hekim, Kelkit Devlet Hastanesine göz hekimi, iç hastalıkları hekimi, çocuk hekimi, 4 pratisyen hekim, Kelkit Toplum Sağlık Merkezine pratisyen hekim, Şiran Devlet Hastanesine genel cerrah, 3 pratisyen hekim ve Şiran Toplum Sağlık Merkezine pratisyen hekim olmak üzere 22 doktor ataması yapılmış bulunmaktadır.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER