Dinar Kaymakamı Kulaya ziyaret

Dinar Kaymakamı Kulaya ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Dinar Temsilciliği ve Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği Dinar Kaymakamlığı görevine atanan Avni Kulayı makamında ziyaret etti.
     Ziyarete, Şehit ve Gazi Derneği Dinar Başkanı Hasan Ceylan, Muharip Gaziler Derneği Dinar Başkanı Cengiz Kartal, gaziler ve şehit aileleri katıldı.
     Ceylan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyede son zamanlarda yaşanan şehit haberleri yüzünden kendilerinin ve Türkiyenin çok üzüntü duyduğunu söyledi.
     Kula da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit ailelerinin ve gazilerin kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu kaydetti.
     Şehit aileleri ve gazilerle tanışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Kula, şöyle konuştu:
     Sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum. Allah, bu memleket için canlarını feda eden şehitlerimizin mezarlarını cennet eylesin. Memleketin bedeli çok ağır. Bu bedel 1000 yıl önce ödendi. Bu bedel bugün de ödeniyor, yarın da ödenmeye devam edecek. Siz şehit aileleri ve gazilerimiz başımızın üzerinde yeriniz var. Bizlik bir şey olduğunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Dinar Kaymakamı Kulaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER