Dilovası Belediye Başkanı Yamandan mahalle ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Yamandan mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Mimar Sinan Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Eyüp Sultan Camisinde öğle namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelen Yaman, burada yaptığı konuşmada, ilçeyi yaşanabilir bir kent haline getirmek için her türlü samimi çalışmayı sergilediklerini belirterek, söz verdikleri her hizmet yerine getirdiklerini söyledi.
     Yaman, Dilovasının artık 4 yıl öncesinin Dilovası olmadığını hep beraber müşahede ettiklerini vurgulayarak, cadde ve sokakları bakımlı, kapı önündeki çöplerin sürekli olarak alan ve halkın ihtiyaçlarına göre hizmet üreten bir belediye olduklarını kaydetti.
     İleri günlerde Dilovası Hastanesinin çok kısa süre sonra halka hizmet vermeye başlayacağını dile getiren Yaman, İnşallah kent meydanımızın çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayarak halkımıza hizmet alma noktasında çifte mutlulukları yaşatmaya devam edeceğiz dedi.
     Yaman, Mimar Sinan Mahallesine yeni yapılan parklara ve yeşil alanlara ilaveten yeni parkların yapılması için uygun projeler çizildiğini anlatarak, bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşillendirmeye büyük önem verdiklerini, böylece çocuklar için yeni oyun alanları oluşturduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Dilovası Belediye Başkanı Yamandan mahalle ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER