Dicle Nehrinde kaybolduğu iddia edilen genç

Dicle Nehrinde kaybolduğu iddia edilen genç -Diyarbakırda 3 gün önce polis ekiplerinden kaçarken, nehre atlayarak kaybolduğu iddia edilen kişinin bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırda 3 gün önce polis ekiplerinden kaçarken, nehre atladıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı iddia edilen 19 yaşındaki Murat İzolun bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.
     Diyarbakır İtfaiye Müdürü Mehmet Şirin Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nehrin farklı bölgelerinde 3 gündür arama çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
     Söz konusu kişi bulunana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Kaplan, 7 kişilik bir ekiple nehirde yüzeysel ve dalma şeklinde tarama yaptıklarını bildirdi.
     Kayıp gencin yakınlarından Emrullah Pamukçu da arama çalışmalarına kendilerinin de katıldığını ifade ederek, Murat İzolun olaydan bir gün önce mahallede polislerle tartıştığını duydum. Olayın yaşandığı gün ise arkadaşlarıyla nehir kenarında piknik yapıyorlardı. Polislerin bölgeye geldiğini gördükten sonra kaçarak kendisini nehre atmış. Nehirde bir müddet çırpındıktan sonra gözden kaybolmuş diye konuştu.
     Nuri Doğan da yakını olan Murat İzolun bir an evvel bulunmasını istedi.
    
     Muhabir: Aziz Aslan / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Dicle Nehrinde kaybolduğu iddia edilen genç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER