ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu (YADYO) akademik genel kurul toplantısı yapıldı.
     ÇOMÜden yapılan yazılı açıklamada, YADYOnun 2011-2012 eğitim-öğretim yılı Akademik Genel Kurul toplantısının, YADYO Konferans Salonunda yapıldığı belirtildi.
     Genel olarak yıllık değerlendirmelerin ele alındığı ve bir sonraki eğitim-öğretim yılı için yapılması planlanan çalışmaların aktarıldığı toplantının dilek ve temenniler ile sona erdiği ifade edildi.
    
     -ÇOMÜ-Radyo Ton İşbirliği-
    
     ÇOMÜ ve Radyo Ton arasında imzalanan program içeriği hazırlama, eğitim ve uygulama protokolü, üniversite yönetim kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.
     Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden yapılan yazılı açıklamada, protokolün ÇOMÜ İletişim Fakültesi başta olmak üzere, öğretim elemanlarına ve öğrencilerine radyoculuk alanında yeni araştırma ve uygulama imkanları sunacağı kaydedildi.
     İşbirliği protokolünün Radyo Tonun yayın içeriğinin geliştirilmesinde üniversite ile kurum arasındaki işbirliği zeminini sağlayacağı belirtilen açıklamada, Protokol çerçevesinde ÇOMÜ bünyesinde program hazırlayan Kampüs FMin hazırladığı programlar Radyo Tonda da yayımlanacak denildi.
    
     Muhabir : Burak Akay
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER