Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu incelemelerde bulundu

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu incelemelerde bulundu


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, dolgu sahası, plaj tesisleri, Fatih Köprüsü ve afet evlerinde yapılan çalışmaları inceledi.
     Çimenoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dolgu sahasında 1. etap çalışmalarının ramazan ayına kadar tamamlanacağını belirterek, 2. etap çalışmalarının ise gelecek yaz başlayacağını söyledi.
     Fatih Köprüsünün bazı bölümlerinde sıkıntılar olduğunu ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:
     Burada planlanan dolgu yaklaşık 120 bin metrekare ama fiilen 60 bin metrekarelik kısım dolduruldu. Bunun 13 bin metrekarelik alanını 1. etap kabul ederek, burada park çalışması başlattık. Bunu projesini daha önce yapmıştık. 300 bin lira değerinde bir park çalışması burada yapacağız. Bunun 50 bin lirası Turizm ve Kültür Bakanlığından hibe olarak geldi. 250 bin liralık kısmını ise belediyemiz kendi öz kaynaklarıyla yapıyor. Alt yapısı tamamlanmış durumdadır. Parke çalışmaların ardından çimlendirme işini yapacağız. Hedefimiz 20 Temmuzda başlayacak ramazan ayına kadar burayı halkımızın hizmetine açmaktır. Fatih Mahallesi ile ilçe merkezini birbirine bağlayacak köprüde de kot farkı nedeniyle sıkıntılar var.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER