Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Burdura yatırımları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Burdura yatırımları -AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım: -Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Burdura sadece çevre ve altyapı çalışmaları için bir yılda 513 milyon lira yatırım yapıl


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Burdura sadece çevre ve altyapı çalışmaları için bir yılda 513 milyon lira yatırım yapıldığını bildirdi.
     Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının maliyeti 1.5 milyar lirayı bulan toplu açılış ve teslim törenine katıldığını belirtti.
     Açılış ve teslimler içinde Burdura son olarak 2 çöp toplama aracı gönderildiğini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bunların yanında 2012 yılında Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından Burdura 512 milyon 630 bin lira gönderildi. Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından da 300 bin lira gönderilmişti. İlimize bir yılda iki genel müdürlüğümüz tarafından yaklaşık 513 milyon lira yatırım yapılmıştır. Ödenekler, belediyeler eliyle çevre ve altyapı yatırımlarında kullanılacaktır.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Burdura yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER