Büyükşehir Belediyesinin ekmek ve pide zammına

Büyükşehir Belediyesinin ekmek ve pide zammına yaptığı indirim teklifi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin, 250 gramlık ekmeğin 75 kuruş ve 300 gramlık pidenin de 1 lira 20 kuruştan satılması yönündeki kararına yaptığı itirazın, Ticaret ve Esnaf Odalarının temsilcilerinin karşıt oyları nedeniyle kabul edilmedi bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:
     Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkisini kullanarak, Eskişehir ili ve ilçeleri için ekmek ve pide fiyatlarında Eskişehir Ticaret Odasının öngördüğü zamlı fiyatların indirilmesi yönünde Eskişehir Valiliğine başvuru yaptı.
     22 Mart 2013 tarihinde saat 15.00da Vali Yardımcısı Cafer Yıldız başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Ali Rıza Özsaltık, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Önder ile Hukuk Danışmanı Cengiz Bülbül ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsenin katılımıyla toplanan komisyonda, ETOnun 250 gram ekmeğin fiyatının 75 kuruş ve 300 gram pidenin de 1 lira 20 kuruştan satılması yönündeki isteğine karşın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekmek ve pide fiyatlarının indirilmesini teklif etti. Ancak Büyükşehir Belediyesinin söz konusu indirim teklifi ETO ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden gelen temsilcilerin red oyu kullanmaları nedeniyle gerçekleşemedi.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinin ekmek ve pide zammına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER